Το 2018 μας παρουσιάστηκαν τα «it sneakers» και αυτό ήταν που εκμεταλλεύτηκαν τα μεγάλα brands τα οποία λάνσαραν αθλητικά παπούτσια με ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ! Εταιρείες όπως οι Balenciaga, Louis Vuitton αλλα και το γνωστό σε όλους μας brand Fila, αναβάθμισαν τα αθλητικά παπούτσια τους και κυριάρχησαν στα look των περισσότερων influencers.

Ποια είναι όμως τα πιο δημοφιλή;

  1. Minimal sneakers

Το All Birds έχει γίνει viral παγκοσμίως και είναι ένα brand το οποίο λάνσαρε ένα minimal αθλητικό παούτσι που έχει λατρέψει όλος ο κόσμος! Στα καταστήματα θα βρεις πλέον πολλά brands που βγάζουν τέτοιου είδους σχέδια. 

  1. Πάνινα με ή χωρίς έξτρα πάτο

Τα αγαπημένα σε όλους μας πάνινα τα οποία θα φοράμε την άνοιξη, το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο. Αγαπημένο μας χρώμα, το λευκό!

  1. Hiking trainers

Μια ολόφρεσκια τάση που θα αγαπήσουμε όλοι μας φέτος είναι τα hiking trainers που θυμίζουν πολύ παπούτσια ορειβασία αλλά σε μία πιο αθλητική μορφή.

  1. Ugly sneakers

Τα ugly sneakers αλλά ακόμα και τα dad sneakers τα οποία είναι παπούτσια που συνεχίζουν να είναι στη μόδα και στις προτιμήσεις του κόσμου! Όσο πιο ογκώδη και «άσχημα» τόσο πιο πολύ θα τα λατρέψουμε!